Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В будівлю суду полетіли пляшки з «коктейлем Молотова»

Волинь-нова

В будівлю суду полетіли пляшки з «коктейлем Молотова»

Акція протесту переросла в силове протистояння

У будівлі районного суду в смт. Ширяєве Одеської області виник конфлікт між представниками одеської організації «Україна – це ми» та членами організації «За світле майбутнє», повідомляє УНІАН з посиланням на «Думську».



Представники організації «Україна – це ми» під керівництвом Віталія Голодка, а також деякі місцеві жителі прийшли до будівлі суду розібратися з суддею Сергієм Палієм, який, на їхню думку, виносить незаконні рішення.



Як пише видання, представники організації «Україна – це ми» під керівництвом Віталія Голодка, а також деякі місцеві жителі прийшли до будівлі суду розібратися з суддею Сергієм Палієм, який, на їхню думку, виносить незаконні рішення.


Біля суду їх зустріли невідомі, які представилися членами організації «За світле майбутнє». Близько 10 хвилин між ними відбувалася суперечка, потім почалася бійка. Представникам «Україна – це ми» не давали пройти до суду. У результаті в хід пішли газові балончики, дві пляшки із запальною сумішшю, що полетіли в будівлю.


Поліцейські зуміли розняти протестувальників і запобігли пожежі в будівлі суду. Вони стали між сторонами живим ланцюгом. Протистояння триває. При цьому поліції довелося застосувати силу і спецзасоби щодо активістів. Двох протестувальників затримали.


Нагадаємо, що перший раз активісти організації «Україна – це ми» намагалися впливати на суддю Палія 21 липня. А на початку червня активісти організації «Україна – це ми» пікетували Одеський апеляційний господарський суд. Протест переріс у бійку, під час якої були вибиті двері з бокового входу в будівлю суду.

Telegram Channel