Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

На фестиваль – цілою родиною

12-13 серпня за підтримки відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради в парку імені Лесі Українки відбудеться родинний фестиваль «Family Weekend»

Власта КРИМСЬКА


«Family Weekend» об'єднує цілі родини. Масштабний проект дасть змогу лучанам та волинянам змістовно проводити дозвілля, невимушено спілкуватись, побувати та відчути традиції, національні особливості і колорит понад 10-ти країн з чотирьох різних континентів.



Фотозони, веселі ігри, мистецькі виставки, тренінги – на учасників фестивалю чекає чимало сюрпризів.



Діти матимуть змогу дізнаватись щось нове, а батьки отримати задоволення від справжнього відпочинку. Організатори планують провести багато безкоштовних тренінгів з розвитку особистості для дорослих, сімейні ігри, розроблені психологами, майстер-класи та живі майстерні для дітей, вечори відпочинку для літніх людей.  Навчання, культурний відпочинок – це ще не все, що підготувала креативна команда «Майстерні успіху Юлії Дейнеки». Метою проекту також є об'єднати зусилля у благодійній ініціативі, а саме – зборі коштів на кювет для недоношених новонароджених завдяки Благодійному фонду «Серце на долонях», вартість якого становить 474 тисячі гривень. Також організатори фестивалю запрошують представників ЗМІ на прес-конференцію, яка відбудеться у п'ятницю, 28 липня, о 12.00 на Театральній площі.

Telegram Channel