Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
ФК «Львів» – «Волинь» – 3:0: лучани поступаються дебютанту Другої ліги і вилітають з Кубка України…

Волинь-нова

ФК «Львів» – «Волинь» – 3:0: лучани поступаються дебютанту Другої ліги і вилітають з Кубка України…

Гості догравали матч удев’ятьох

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


ФК «Львів» (Львів) – «Волинь» (Луцьк) – 3:0 (1:0 – Сергій Кисленко, 41 хв.; 2:0 – Гліб Бухал, 70 хв.; 3:0 – Сергій Кисленко, 72 хв.)


Кубок України. Другий попередній раунд. Львів. Стадіон «Скіф». 26 липня 2017 року. 19.00. Головний суддя Олександр Солов’ян (Київ).



Кривдником лучан став ФК «Львів», команда, яка щойно дебютувала у Другій лізі після свого відродження.



Луцька «Волинь» – клуб, який ще минулого сезону грав у Прем’єр-лізі, ганебно вилітає з розіграшу Кубка України. Кривдником лучан став ФК «Львів», команда, яка щойно дебютувала у Другій лізі після свого відродження.


На початку поєдинку «Волинь» навіть володіла відчутною територіальною перевагою. А на 38-й хвилині – чистісінько на рівному місці – лучани лишилися в меншості. Владислав Шаповал мав можливість забивати головою з просто вбивчої позиції. Проте поцілив трішки вище воріт – після чого не стримав свої емоції. Наслідком стало вилучення. А вже за якихось три хвилини львівяни відкрили рахунок після подачі кутового...


Події ж другого тайму інакше як жахом не назвеш. Спочатку був гол «імені Андрія Марчука». Голкіпер грубо помилився, коли Гліб Бухал подавав зі штрафного щонайменше з 40-а метрів! Воротар лучан вийшов задалеко з власних воріт намагаючись заволодіти м'ячем – і прикро одержав його собі «за комірець». За дві хвилини ще гол – дубль робить Кисленко.


Згодом на полі (і навіть за його межами) почалися «розбірки». Підсумком яких стало вилучення ще одного волинянина – Сергія Мелінишина. Побачивши перед собою червону картку Мелінишин... погладив арбітра по голові. Олександр Солов’ян відверто розгубився.


Щоправда, навіть у меншості лучани намагалися забити. Двічі їм це вдавалося – проте арбітр обидва рази взяття воріт не зараховував.


Розгромно програємо у буквальному розумінні вчорашнім аматорам і з тріском вилітаємо з розіграшу на ранній стадії – у першому ж своєму матчі... 


Фото: fcvolyn

Telegram Channel