Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Доба на фронті: окупанти менше стріляють, зате активізували розвідувальну діяльність

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 27 липня 2017 року

Минула доба у зоні АТО завершилась відносно спокійно. З 18 години і до опівночі активність російсько-терористичних угруповань була не значною. Бойовики не застосовували міномети та важке озброєння. 
Проте повної тиші ввечері на Донбасі не було. Так, на Донецькому напрямку бандити двічі били по позиціях сил АТО з гранатометів і стрілецької зброї в районі Авдіївки. 
На Маріупольському напрямку великокаліберні кулемети ворога працювали неподалік селищ Водяне та Мар’їнка.



 Сили АТО 11 разів відкривали вогонь у відповідь. 



Зі стрілецької зброї злочинці обстрілювали наші укріплення в Золотому та Станиці Луганській, що на Луганському напрямку. А з озброєння БПМ били по Новозванівці. 
Загалом за минулу добу бандформування 17 разів порушили режим перемир’я. Один український військовий отримав поранення. Сили АТО 11 разів відкривали вогонь у відповідь. 
Варто додати, що на противагу зменшенню кількості обстрілів, останнім часом противник активізує розвідувальну діяльність. Так лише минулої доби, наші військові зафіксували політ 4 безпілотників противника. Крім того, минулої доби близько 3 ночі, українські захисники за допомогою тепловізора виявили розвідгрупу противника, яка вивчала позиції сил АТО в районі селища Миколаївка. Після попереджувального вогню бойовики, не вступаючи у бій, відійшли.

Telegram Channel