Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Розгромно програти вчорашнім аматорам? – Скільки того діла!

Луцька «Волинь» відверто зганьбилася у принциповому кубковому протистоянні з дебютантом Другої ліги

Сергій ХОМІНСЬКИЙ



Кубок України. Другий попередній раунд. ФК «Львів» (Львів) – «Волинь» (Луцьк) – 3:0 (1:0 – Сергій Кисленко, 41 хв.; 2:0 – Гліб Бухал, 70; 3:0 – Сергій Кисленко, 72). Львів. Стадіон «СКІФ». 26 липня 2017 року. Головний суддя Олександр Солов’ян (Київ).



Такий футбол у виконанні «Волині» нам не потрібний.



Луцька «Волинь» – клуб, який ще минулого сезону грав у Прем’єр-лізі, ганебно вилітає з розіграшу Кубка України. Кривдником лучан став ФК «Львів», команда, яка щойно дебютувала у Другій лізі після свого відродження (до цього львів’яни виступали у чемпіонаті України серед аматорів, та й то лише один сезон).
Хоча на початку поєдинку «Волинь» навіть володіла відчутною територіальною перевагою. Проте на 38-й хвилині – чистісінько на рівному місці – лучани лишилися в меншості. Владислав Шаповал мав можливість забити головою із просто вбивчої позиції. Але поцілив трішки вище воріт, після чого не стримав своїх емоцій. Наслідком стало вилучення. А вже за якихось три хвилини львів’яни відкрили рахунок після подачі кутового…
Події ж другого тайму інакше як жахом не назвеш. Спочатку був гол «імені Андрія Марчука». Голкіпер грубо помилився, коли Гліб Бухал подавав зі штрафного щонайменше з 40-ка метрів! Воротар лучан вийшов задалеко з власних воріт, намагаючись заволодіти м’ячем, і прикро одержав його собі «за комірець». За дві хвилини ще гол – дубль робить Кисленко.
Згодом на полі (і навіть за його межами) почалися «розбірки», підсумком яких стало вилучення ще одного волинянина – Сергія Мелінишина. Побачивши перед собою червону картку, Мелінишин… погладив арбітра по голові. Олександр Солов’ян відверто розгубився від такого нахабства 20-річного гравця.
Щоправда, навіть у меншості лучани намагалися забити. Двічі їм це вдавалося, проте арбітр обидва рази взяття воріт не зараховував.
Розгромно програємо у буквальному розумінні вчорашнім аматорам і з тріском вилітаємо з розіграшу на ранній стадії – у першому ж своєму матчі…
Такий футбол у виконанні «Волині» нам не потрібний.


 

Telegram Channel