Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Хліб із залишками… торта?

Волинь-нова

Хліб із залишками… торта?

Цими днями в редакцію нашої газети прийшла лучанка Марфа Малькова. Вона розповіла (звичайно, і показала речовий доказ), що минулого четверга купила півбуханки хліба, який виявився неякісним

Марина ЛУГОВА



Придбала його на Старому ринку в кіоску, на якому написано: «Хлібобулочні вироби з Потебні». Оскільки живе сама, то лише наступного дня, врізавши чергову скибочку, побачила у м’якуші якісь незрозумілі домішки, тож невдовзі вона знову була біля тієї торгової точки. Коли показала свою покупку і висловила претензії, то продавчиня забрала хліб і запропонувала взамін цілу буханку. Пояснила при цьому: «Це, по–моєму, залишки торта домішали до тіста. Я передам на Потебні, де печуть хліб, — там розберуться».
Коли Марфа Григорівна з цим не погодилася і попросила віддати «речовий доказ», то почула на свою адресу слова, мовлені у підвищеному тоні: «Вам, старшій жінці, хочеться ще скандали влаштовувати».
— Та не хочу я ніякого скандалу, — говорила при зустрічі Марфа Григорівна. — Але й таке «усовіщання» мене зачепило. Вирішила прийти в редакцію «Волині–нової», яку давно передплачую. Якщо вже газета не зреагує, то нема куди йти…



« Почула на свою адресу слова, мовлені у підвищеному тоні: «Вам, старшій жінці, хочеться ще скандали влаштовувати».»



Жінка в поважному віці — їй уже 89 років. Хоч і обслуговує її соціальний працівник, але, як висловилася, поки може, то, щоб зовсім не злягти, сама старається виходити в магазин. Правда, ось такі походи, як минулого тижня на Старий ринок, і розмова з продавчинею, яка не бачить нічого незвичайного в тому, що у хлібі — незрозумілі домішки, настрою не додають. Мовляв, ми ж заявляємо, що йдемо в Європу. А там до таких «дрібниць» по–іншому ставляться. Та й ми всі знаємо, що залишки навіть від торта свиням згодовують, а не домішують до хліба.


 

Telegram Channel