Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Схуднути, не пітніючиу спортзалі

Волинь-нова

Схуднути, не пітніючиу спортзалі

Статичні вправи використовуються у різних видах спорту. Вони сприяють покращенню координації, розвивають силу, зміцнюють зв’язки та суглоби. А також є прекрасним засобом для тих, хто хоче позбутися зайвих кілограмів без виснажливих тренувань, а головне — без негативного навантаження на опорно–руховий апарат, що дуже важливо для людей не підготовлених або з надмірною вагою. Саме на цьому акцентує увагу ведуча оздоровчого відеорозділу сайту «Волині–нової» Ольга Філюк, пропонуючи вам комплекс вправ для схуднення

Спочатку робимо розминку, а тоді починаємо працювати.
1. З положення стоячи, піднімаємо зігнуту праву ногу і відводимо вбік, ліва рука – в сторону, права – притримує коліно (долонею назовні). Стоїмо у такій позі від 10 до 60 секунд. Потім змінюємо ногу і виконуємо все аналогічно. Кожну вправу комплексу робимо по 2–3 рази.



Статичні вправи є прекрасним засобом для тих, хто хоче позбутися зайвих кілограмів без виснажливих тренувань.



2. З положення стоячи, виконайте крок назад лівою ногою, права зігнута під прямим кутом, руки максимально відведені назад долонями всередину. Утримуємо положення. Потім — на іншу ногу.
3. Сідаємо на килимок. Попрацюємо над зміцненням м’язів живота. Тримаємо кут — ноги прямі, носки витягуємо від себе. Руки в упорі позаду, або складніший варіант — випрямлені вздовж корпусу. Обов’язково використовуйте секундомір.
4. Стаємо у положення «планка». Важливо утримувати тіло паралельно підлозі. Якщо дуже важко стояти на кистях, можна опуститись на лікті. Намагайтесь спокійно дихати.
5. Положення — бокова «планка». Стаємо в упор на лікоть правої руки та обидві ноги, ліва рука вгору, тіло має бути натягнуте як струна. Потім виконуємо те ж саме на іншому боці.
6. Лягаємо на живіт — руки випрямлені вперед. Натискаємо секундомір та піднімаємо вгору одночасно руки та ноги, амплітуда максимальна.
Для досягнення успішного результату обов’язково поєднуйте тренування з правильним харчуванням.







Telegram Channel