Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
За 40 років на штучний суглоб не заробила...

Волинь-нова

За 40 років на штучний суглоб не заробила...

Я — проста сільська вчителька. Життя віддала школі, дітям, багатства не надбала, а болячок — чимало. Упродовж останніх двох років безрезультатно борюся з підступною хворобою — двобічним коксартрозом

Тетяна ФЕДОРОВА



Ця недуга мене жорстоко скосила: руйнуються суглоби, процес незворотний, важко ходити (навіть на милицях), мучить нестерпний біль. Притамовую його сильними знеболювальними ліками, але вони вже не діють. Скоро зовсім не зможу звестися на ноги. Допоможе тільки термінова операція із заміни суглоба, який коштує 100 тисяч гривень. Але, відпрацювавши 40 років у школі, на ендопротез не заробила.
Цілий рік я шукала можливість вийти з важкого становища. Кредит не дають, бо доходи малі. Позичити ні в кого. Діти допомогти не можуть, адже не мають роботи. У сина, який служить в АТО на передовій, шестеро діток на руках у безробітної дружини.
Мені залишилось тільки просити милостиню. Соромно, бо знаю, що не одна я потребую матеріальної допомоги. Але іншого виходу нема. Дорогі мої земляки, учні, знайомі, усі небайдужі люди, благаю вас, підтримайте, проявіть милосердя, допоможіть мені справитися з бідою. А я до кінця своїх днів проситиму в Бога здоров’я і благодаті для вас.
Кошти прошу переказувати на Камінь-Каширське відділення АТ «Державний ощадний банк України», розрахунковий рахунок 3739790404, МФО 303398, з позначкою (для зарахування на картковий рахунок № 2625950065872) Федорова Тетяна Кирилівна.
с. Гута Боровенська
Камінь-Каширського району.

Telegram Channel