Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Заплачу сам півмільйона доларів тому, хто мене поб’є!»

Волинь-нова

«Заплачу сам півмільйона доларів тому, хто мене поб’є!»

Рано-вранці у неділю Україна тріумфувала: її боксер Василь Ломаченко в американському Лос-Анджелесі відлупцював колумбійця Мігеля Маріагу і захистив титул чемпіона світу WBO у другій напівлегкій вазі

Петро ПАС


Для цього 29-річному боксеру з Одещини знадобилося 7 раундів – і хоч суперник не впав, проте на 8-й тренер колумбійця вирішив не випускати свого боксера, щоб зберегти його здоров’я. До речі, букмекери прогнозували дострокову перемогу українця саме у 7 раунді. Хоча, судячи із бою, Василь, якби захотів, міг би завершити  його набагато раніше.





Василь Ломаченко: «Хлопче, проти кого ти пішов?»



На 8-й тренер колумбійця вирішив не випускати свого боксера, щоб зберегти його здоров’я.



Грався із колумбійцем, як кіт із мишкою. Чого вартий той факт, що вже в 3 раунді, коли Ломаченко відправив Маріагу у нокдаун, українець відійшов у кут рингу і закликав суперника вдарити його. Щоправда, у 4 раунді суперник головою розсік обличчя українцеві, після чого отримав у свою «балбешню» град ударів.


«Заплачу сам півмільйона доларів тому, хто мене поб’є!» – казав перед боєм дворазовий олімпійський чемпіон (2008 і 2012 років) Василь Ломаченко. Поки не знайшлося таких. Проти «Васі-лома» не знайшли іще прийому! Віват, чемпіон! Слава Україні!


Найцікавіші фрагменти бою – https://www.youtube.com/watch?v=8o8uZ8lsoWQ :




Telegram Channel