Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Жахлива різанина на березі Усті

Волинь-нова

Жахлива різанина на березі Усті

Суботній пікнік для чотирьох рівнян – трьох чоловіків та жінки – закінчився трагічно. Один із відпочивальників помер, інший – у реанімації, а молодій особі загрожує кримінальна відповідальність

Левко ЗАБРІДНИЙ


Компанія сиділа на березі Усті, неподалік вулиці Небесної cотні у Рівному. Розпивали алкоголь, розважалися, коли до них підійшов 47–річний житель Квасилова, що за кілька кілометрів від обласного центру. Спершу попросив, щоб компанія пригостила його пивом, а потім прийшов вдруге – по цигарку. За деякий час квасилівець почав звинувачувати одного з відпочивальників, мовляв, той викрав у нього мобільний телефон. Після словесної перепалки мешканець селища відійшов, однак незабаром повернувся з товаришем.



47–річний «гість» вихопив ніж і кілька разів ударив ним 30–річного рівнянина. Після цього встромив ножа ще в одного відпочивальника, також 30–літнього.



Сварка між чоловіками перейшла у бійку. 47–річний «гість» вихопив ніж і кілька разів ударив ним 30–річного рівнянина. Після цього встромив ножа ще в одного відпочивальника, також 30–літнього. 25–річна жінка, яка відпочивала у компанії і стала свідком кривавого конфлікту, підняла ніж та накинулася з ним на 32–річного товариша квасилівця.
Відпочивальник, якому квасилівець завдав кілька ножових поранень, помер у кареті «швидкої» медичної допомоги. Двох інших потерпілих доставили у реанімаційне відділення Рівненської центральної міської лікарні.
У відділі комунікації поліції області повідомили, що зловмисника схопили бійці роти особливого призначення на залізничному вокзалі, коли той втікав із місця злочину. Чоловіка відправили в ізолятор тимчасового тримання, оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства та замаху на вбивство. Також вирішують питання і про повідомлення про підозру 25–річній рівнянці – за вчинення тяжкого тілесного ушкодження.


 

Telegram Channel