Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Тепер поразка і в «День Перемоги»...

Волинь-нова

Тепер поразка і в «День Перемоги»...

«Волинь» продовжує вгрузати в останнє місце

Сергій ХОМІНСЬКИЙ



Чемпіонат України з футболу. Перша ліга. 4 тур. «Волинь» (Луцьк) — «Жемчужина» (Одеса) — 1:3 (0:1 — Дмитро Поспєлов, 14 хв.; 1:1 — Роман Воробей, 30 хв.; 1:2 — Руслан Паламар, 70 хв.; 1:3 — Михайло Шестаков, 90+3 хв.)



Взяли двох досвідчених футболістів, що грали на першість області, і то вони виглядали краще, ніж та молодь, на яку ми робимо ставку і якій довіряємо.



Луцьк. Стадіон «Авангард». 4 серпня. Головний суддя Олександр Солов’ян (Київ).
«Волинь»: Віталій Неділько, Роман Никитюк (Руслан Марушка, 72 хв.), Роман Воробей, Данило Бескоровайний (Владислав Дмитренко, 46 хв.), Юрій Тетеренко, Олег Герасимюк, Олександр Неделюк (Ілля Тимошенко, 63 хв.), Андрій Ляшенко, Владислав Шаповал, Юрій Романюк, Андрій Новіков (Євген Могіль, 33 хв., Роман Степанов, 63 хв.). Головний тренер Ярослав Комзюк.
Напередодні матчу на офіційному сайті «Волині» з’явилася приємна несподіванка. Інформація про всі матчі, які грала «Волинь» у своїй історії саме цього дня, четвертого серпня. Як з’ясувалося, рівно 15 років тому — 4 серпня 2002 року — лучани здобули одну зі своїх найпам’ятніших перемог — 2:0 над «Шахтарем» у Луцьку (а потім буде ще й 3:1 у другому колі в Донецьку; плюс 1:0 вдома з «Динамо»!). На жаль, подібні звитяги нинішній «Волині» можуть хіба снитися — команда обома ногами вгрузає в останнє місце — і це в Першій лізі!
У 4 турі суперником лучан була одеська «Жемчужина» — переможець минулорічного сезону в Другій лізі. Враховуючи, що «Волинь» грала на рідному «Авангарді», уболівальники «хрестоносців» сподівалися, що їхній клуб нарешті здобуде дебютну перемогу в першості.
Де там! Пропустили вже на 14–й хвилині поєдинку. Щоправда, ще до перерви зуміли таки відігратися. Проте в середині другого тайму пропустили ще один. А вже в додані арбітром хвилини, коли лучани, сподіваючись здобути бодай очко, дружно побігли вперед — одесити забили й третій…
Поєдинок 5 туру «Волинь» проведе 9 серпня на виїзді з київським «Арсеналом», який перебуває на 2 місці і в останньому матчі переграв на виїзді харківський «Геліос», що був лідером Першої ліги. Тож шансів у лучан повернутись із столиці «зі щитом» до Луцька, скажемо відверто, небагато…
Усі результати 4 туру: «Волинь» — «Жемчужина» – 1:3; «Рух» — «Балкани» — 0:1; «Гірник-Спорт» — «Десна» – 0:2; ФК «Полтава» — «Авангард» — 3:0; «Геліос» — «Арсенал» — 0:1; МФК «Миколаїв» — «Нафтовик-Укрнафта» — 2:1; «Колос» — «Кремінь» — 4:1; «Інгулець» — «Черкаський Дніпро» — 2:0; «Оболонь–Бровар» — ПФК «Суми» — 2:1.



За воротами
Ярослав КОМЗЮК, головний тренер «Волині»:
— Здобути сьогодні позитивний результат завадили наші власні помилки. Робили ставку на молодь, але поки не виходить. Кожного туру змінюємо склад, але зліпити щось дуже важко. Награємо різні моменти, та працюємо поки на перспективу. Проте так далі не може продовжуватися і нам потрібно підсилюватися. Взяли двох досвідчених футболістів, що грали на першість області, і то вони виглядали краще, ніж та молодь, на яку ми робимо ставку і якій довіряємо.
Сьогодні у нас грало десять футболістів із Луцька. Напевно, ні в однієї команди в світі немає у складі стільки гравців зі свого міста.



Telegram Channel