Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
ЖК «Супернова»: жити у місті, а почуватися — як на курорті

Волинь-нова

ЖК «Супернова»: жити у місті, а почуватися — як на курорті

Торік у червні Андрій Разумовський, молодий, амбіційний керівник будівельної компанії «Інвестор», оголосив про початок реалізації ексклюзивного проекту: спорудження сучасного житлового комплексу, який уособлюватиме елітність і водночас доступність помешкань, в одному з найчарівніших куточків Луцька. Не випадково і назву обрали символічну — «Супернова» — народження нової зірки. І ось напередодні професійного свята будівельників нас запросили оцінити результати зробленого за рік

Оксана КРАВЧЕНКО


Як журналісти «приймали» дім і заздрили майбутнім новоселам
День був спекотним, але в цьому районі Луцька дихалося легше, аніж у центрі. Воно й не дивно, поруч — зелений оазис парку на 200 гектарів, поблизу —Стир. Місце розташування ділянки під забудову (неподалік вулиць Львівської та Потебні) — «козир» для потенційних жителів майбутнього мікрорайону, обриси якого уже стають достатньо зримими.



Виношуючи цей проект, розуміли, що піднімаємо планку достатньо високо, порівняно з іншими забудовниками.



— Ви бачите майже повністю завершені 3 будинки: оці два здамо до кінця нинішнього року, третій — навесні. А там ось уже розпочали зводити четвертий дім. Усього їх буде 8 на 752 квартири. Частину з них уже продано, людей приваблюють чудові краєвиди, комфорт, безпека, зручність і надійність житла. Територія комплексу — 6 гектарів — дає змогу забезпечити мешканців усім необхідним: місцями для паркування автомобілів, дитячими майданчиками, скверами… Вона буде закрита, освітлена, матиме охорону. Тут збудуємо дитсадок, діятиме спортзал, працюватимуть магазини, кафе. Виношуючи цей проект, розуміли, що піднімаємо планку достатньо високо, порівняно з іншими забудовниками. Але ми — молоді, нам хочеться руйнувати стереотипи, рухатися вперед, — розповідав Андрій Разумовський, запрошуючи оглянути новозбудований дім.
Навіть під час короткого брифінгу ми були свідками того, що до відділу продажу житла постійно приходять люди. Молоді подружжя — часто в супроводі старших членів родини, які й коштами підсоблять, і слушну пораду дадуть. Довелось почути: «Добре, що з цегли будують і утеплюють, як належить…». Мушу чесно зізнатися, «екскурсія» будинком, до квартири в якому прицінювалися відвідувачі, у більшості з нас викликала почуття білої заздрості…


Придбай квартиру з краєвидом… на мільйон
Усе тут продумано, прораховано, щоб жителям було зручно, починаючи від широких дверей у під'їзді, просторих сходинкових майданчиків, великих ліфтів, розташованих так, щоб шум нікому не заважав. А виглянеш у вікно — краєвид… на мільйон! Не дивно, що ці помешкання майже розпродані.
— Давайте зайдемо в одну з однокімнатних квартир. До Дня будівельника ми оголосили спеціальну акцію: таке житло, загальною площею понад 38 квадратних метрів, за умови повної оплати вартості коштує лише
16 тисяч доларів. Крім того, пропонуємо власнику готовий авторський дизайн помешкання. Рівень готовності цих квартир вищий, ніж зазвичай. Підлоги теплі, стіни рівненькі, хоч сьогодні клей шпалери, усі виводи зроблені — до телевізора, побутової техніки, до інтернету, — пояснював Андрій Разумовський.
Спілкувався із журналістами і директор фірми-підрядника — ТзОВ «Бетон Брук Сервіс» Сергій Стрихарчук. З усього почутого було зрозуміло, що в ЖК «Супернова» сучасні технології поєднані з класичними, перевіреними будівельними матеріалами, з високою якістю робіт. Майбутні власники житла можуть стежити за ходом будівництва, переглядаючи відеозвіти на сайті в інтернеті. І своїх працівників у компанії «Інвестор» шанують, з нагоди професійного свята люди отримали премії, найкращих фахівців відзначили почесними грамотами.
Піднімаємося на дах десятиповерхівки — і зачаровано завмираємо від чудового панорамного видовища. Зелені береги річки, Старе місто — усе, як на долоні. Помилувавшись краєвидом, звертаємо увагу, як злагоджено працюють робітники на сусідніх будовах. Півтора року тому територія старої цегельні нагадувала сміттєзвалище, а тепер вона стала не просто впорядкованим будівельним майданчиком, а прообразом житлового комплексу — мрії!
До слова, будівельна компанія «Інвестор» споруджує загалом 5 житлових комплексів у Луцьку та Ковелі площею 33544 квадратні метри. Докладнішу інформацію можна отримати за телефонами: (0332) 28 04 04; 096 030 20 10; 099 300 20 10.


Мовою цифр
За рік на будівництві «Супернови» використали 610 тонн металу, 2,5 мільйона цеглин, 3,5 тисячі кубічних метрів бетону.


 

Telegram Channel