Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

На Дні села у Солов’ях співав Адам Горбатюк

У солов’ївців є добра традиція відзначати свято села в першу неділю серпня

Людно було і цьогоріч біля сільського клубу, інформує Старовижівська центральна районна бібліотека. Урочисту частину розпочали ведучі свята Оксана Семенюк та Людмила Миронюк, котрі щиро вітали всіх присутніх. Святковий настрій та музичні вітання жителям та гостям села дарувала вокальна група працівників культури сусідніх сіл Грабове, Сереховичі, Соколище та Солов’ї, а також танцювальний колектив ЗОШ І-ІІ ст. с. Солов’ї, сестри Марія та Юлія Римар.



Приємним подарунком став виступ заслуженого артиста України Адама Горбатюка з гарною концертною програмою.



З теплими словами привітань та найкращих зичень до громади та його гостей зверталися директор ЗОШ І-ІІ ст. с. Солов’ї Галина Микитюк та Сереховичівський сільський голова Ростислав Шиманський.


Свято відбулося за підтримки народного депутата Степана Івахіва та його фонду «Патріоти Волині». Представник фонду Павло Самолюк привітав всіх зі святом та зачитав вітальну телеграму від народного депутата України. Крім того, він також передав подарунки для розіграшу лотереї, частина яких стала головними  призами. Приємним подарунком від народного депутата став виступ заслуженого артиста України Адама Горбатюка з гарною концертною програмою. 


З великим нетерпінням очікувався розіграш лотереї. Хоч всі призи були дуже гарні, та фортуна посміхнулась Іванці Абрамчук із с. Ниці, котрій дістався головний приз – плазмовий телевізор. Її односельчанка Ганна Ващук стала володаркою мікрохвильової печі, а Андрій Кисляк зрадів соковижималці.


Не залишились без подарунків на свято і найменші його учасники. З ними бібліотекар Оксана Семенюк провела конкурси та різноманітні ігри, переможці яких отримали  призи.


Люди довго не  розходились, частувались смачними шашликами. Свято завершилося дискотекою.

Telegram Channel