Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

У Луцьку вночі спалахнув балкон багатоповерхівки

Протягом доби волинські рятувальники ліквідували 4 пожежі

Про це повідомляє ДСНС. Так, 15 серпня о 00:47 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у Луцьку горить балкон на дев’ятому поверсі багатоповерхівки. На місце події у складі трьох відділень прибули працівники частини спеціальної пожежної техніки, які приборкали вогонь о 01:01. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.



Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.



О 02:48 в селі Четверня Маневицького району трапилась пожежа цегляної літньої кухні. За викликом на допомогу прибули працівники 13-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Маневичі та місцевої пожежної команди села Колки, які о 4:07 ліквідували вогонь. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електропроводки.


Того ж дня, о 17:03 у селі Коритниця Володимир-Волинського району зайнялася вогнем господарська будівля. Пожежу погашено до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Причина пожежі – встановлюється.


Також о 18:16 у селі Топільно Рожищенського району загорілася цегляна господарська будівля. Працівники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рожище приборкали вогонь о 18:47. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Telegram Channel