Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Волинянка, яку три тижні тому збила машина у Львові, померла

Жителька Нововолинська Ангеліна Міщук (Дунас), яку 27 липня у Львові збила машина, померла у Львівській лікарні швидкої допомоги, не приходячи до свідомості

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила шкільна вчителька дівчини Наталія Венгрин, передає "Леополіс".



У постраждалої були такі травми: злам склепіння черепа з поширенням на основу, забій головного мозку важкого ступеня, перелом лонної та сідничної кісток справа зі зміщенням, злам латерального відростка правої великогомілкової кістки.



«Не віриться, але насправді сталося… Вчора, о 22.30, у Львівській лікарні швидкої допомоги, не приходячи до свідомості померла Ангеліна Дунас (Міщук). Зусилля лікарів не змогли подолати важкі ушкодження після ДТП. Світла пам’ять про Ангеліну залишиться у наших серцях!», – написала вона.


Як повідомлялось, 27 липня на вул. Городоцькій у Львові авто на переході авто збило молоду дівчину, водій утік. Однак згодом його вдалось затримати. Авто їхало на червоне світло.


У постраждалої були такі травми: злам склепіння черепа з поширенням на основу, забій головного мозку важкого ступеня, перелом лонної та сідничної кісток справа зі зміщенням, злам латерального відростка правої великогомілкової кістки. Після аварії дівчина практично весь час була у комі.


Ангеліна – випускниця нововолинської школи №7, закінчила НУ «Львівська політехніка». Їхала забирати диплом.


 

Telegram Channel