Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У Запоріжжі розкрито вбивство 16-річної дівчини, тіло якої було забетоновано

Посередники спробували дати хабар поліцейським, щоб "зам'яти" справу

Як передає Цензор.НЕТ, голова Нацполіції України Сергій Князєв, повідомив про розкриття одного з найгучніших убивств у Запоріжжі.



Поліцейські напали на слід двох людей: подруги вбитої і їхнього спільного знайомого.



"Це реальний доказ, що система працює і не померла, - пише Князєв. - Про зникнення дівчини ще в березні 2015 року в поліцію Запоріжжя повідомила мати. А вже через кілька місяців, у червні того ж року, правоохоронці знайшли в підвалі закопане і залите бетоном тіло. Це була та сама дівчина, яку розшукували поліцейські. Стало зрозуміло, що це не просто зникнення, а сплановане вбивство".


Два роки знадобилося правоохоронцям, щоб вийти на ймовірних убивць.


"Збір доказів і ретельне вивчення справи дали результат. Поліцейські напали на слід двох людей: подруги вбитої і їхнього спільного знайомого. "Подруга" майже відразу після скоєння злочину виїхала за межі країни і тепер за кордоном. Їй заочно оголосили про підозру у вбивстві. До речі, сьогодні під час спроби дати хабар слідчому, який веде цю справу, з метою виправдати другого фігуранта справи - затримали двох громадян. Акцентую увагу на двох аспектах: знайшлися посередники заробити "на крові" і найголовніше - слідчий поліції - чесний офіцер і громадянин", - пише голова поліції.

Telegram Channel