Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Не стрибнув: київський «самогубець» заліз назад у вікно

Чоловік, що погрожував стрибнути з 3 поверху готелю «Хрещатик» у центрі Києва, повернувся назад у будівлю


Чоловік 3 години провів на решітці, яка закріплена на фасаді будівлі на рівні третього поверху готелю «Хрещатик» на Майдані незалежності.



Про це повідомляє «Українська правда». О 14:10 чоловік погодився залізти назад у вікно готелю. Він пояснив, що хотів вистрибнути, бо його життю щось загрожує. «Я хотів врятувати своє життя від багато чого. Але дійшов висновку, що жодна влада не може мені допомогти. Я не хочу залазити, тому що, можливо, мене вб'ють», – казав він ще до того, як його умовили повернутися до приміщення.
 Він вимагав прибуття консула РФ. Чоловік повідомив, що його звуть Тимур Кирилов, і що «в його житті багато чого сталося». На питання журналістів, хто йому загрожує, чоловік відповів: «Організована злочинність». Пізніше він сказав, що є громадянином України і Канади. На питання, навіщо йому потрібен консул Росії, Кирилов відповів, що зараз довіряє тільки йому. Більше чоловік нічого не пояснює. У готелі підтверджують, що Кирилов є їхнім постояльцем і проживає в номері на 3-му поверсі. Як повідомлялося о пів на дванадцяту в четвер, у центрі Києва невідомий чоловік віком близько 40 років в цивільному одязі погрожував стрибнути з 3-го поверху готелю «Хрещатик».

Telegram Channel