Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
І знову нульова гра «Динамо». Добре, що хоч нульова нічия… (Відео)

Волинь-нова

І знову нульова гра «Динамо». Добре, що хоч нульова нічия… (Відео)

Зате 1:1 «Олександрії» в Білорусі можна сприймати як успіх

Петро ПАС


Ліга Європи-2018. Плей-оф до групового раунду. «Марітіму» (Португалія) – «Динамо» (Україна) – 0:0.


Виявляється, шоста команда чемпіонату Португалії, яка в міжсезоння продала провідних гравців, важкий горішок для київського «Динамо». Принаймні, на сонячних пляжах Мадейри кияни так і не змогли його розкусити. Добре, що хоч себе не дали «з’їсти».


Відеоогляд гри – https://www.youtube.com/watch?v=R-8sPHQHeDU :




Ой, перехвалили ми те київське «Динамо» за перемогу 1:0 над «Шахтарем».



Але тепер у Києві 24 серпня португальців влаштує і результативна нічия, а в нас, як відомо, захист добряче ослабиться на матч-відповідь: не буде Євгена Хачеріді, який вчора отримав дві жовті картки, що перетворились на червону картку (добре, що на 89-ій хвилині), і, швидше всього, хорвата Домагойя Віди, який так і мріє одягнути футболку турецького «Бешикташа»… Ой, перехвалили ми те київське «Динамо» за перемогу 1:0 над «Шахтарем» і розклеїлось все в команди Олександра Хацкевича. Чи нічого й не клеїлось?


БАТЕ (Білорусь) – «Олександрія» (Україна) – 1:1 (1:0 – Мірко Іваніч, 8 хв.; 1:1 – Євген Банада, 19).


Зате можна сказати великий респект колективу Володимира Шарана, який привіз в Олександрію з Борисова бойову нічию. І тепер може вдома кістьми лягти, щоб втримати таку бажану нульову нічию. Хоча, треба бути реалістами, наш клуб виглядав слабше у порівнянні з білоруським. Визнає це і тренер українців:


– Ми не настільки хороша команда, як БАТЕ, щоб бути незадоволеними виїзною нічиєю. Вдома також спробуємо знову нав’язати боротьбу, тому що в майстерності ми поступаємося. Це видно неозброєним оком. Тому надіюсь на підтримку наших глядачів і самовідданість хлопців на полі.


Гадаємо, Володимир Богданович скаже своїм гравцям, що програвати в рідних стінах та ще у День незалежності якось не гоже. Тож, «Олександріє», вперед!


Відеоогляд гри – https://www.youtube.com/watch?v=6yxE8L6t41I :


Telegram Channel