Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

На Волині обікрали львів’янина, що приїхав відпочивати

Волинські поліцейські розкрили розбійний напад на жителя Львівської області

На території одного із пансіонатів у Шацькому районі невідомі зловмисники вчинили розбійний напад на 23-річного жителя Львівської області, повідомляє поліція Волині. Поліцейські оперативно затримали правопорушників. Зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України.



Зловмисники, погрожуючи предметом схожим на пістолет, відібрали у 23-річного мешканця Львівської області мобільний телефон «Meizu» та 2 тис. 500 грн.



Пригода трапилася в понеділок, 14 серпня, на території одного із пансіонантів району. Зловмисники, погрожуючи предметом схожим на пістолет, відібрали у 23-річного мешканця Львівської області мобільний телефон «Meizu» та 2 тис. 500 грн. Сума завданих матеріальних збитків становить 9 тис. грн.
У рамках проведення дсудового розслідування розпочатого за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє мешканців сусідньої Рівненської області, 31, 29 та 44 роки, усі раніше судимі. У них вилучили сувенірні гроші та пістолет «Флобер». 
«Зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру в ікримінованому їм злочині. Нині, вирішується питання щодо обрання підозрюваним міри запобіжного заходу у вигляді арешту», – повідомив Сергій Козак, т.в.о. начальника ГУНП у Волинській області.
Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Telegram Channel