Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

На Волині збували підпільне дизпаливо

Співробітники податкової міліції Волині спільно з працівниками Луцької місцевої прокуратури та Луцького відділу ГУ НП у Волинській області в рамках проведення операції «Акциз-2017» припинили діяльність двох підпільних автозаправних станцій, які діяли на території м. Луцька

Відтак встановлено, що підприємливі лучани здійснювали незаконну діяльність, пов’язану з реалізацією дизельного пального невідомого походження. З метою ухилення від сплати обов’язкових платежів до бюджету, вказані АЗС діяли без дозвільних документів та з порушенням порядку реалізації підакцизних товарів, в тому числі за не обліковану готівку.  



Під час обшуку виявили та вилучили більше 20 тонн дизельного пального орієнтовною вартістю 400 тис. грн. та технологічне обладнання, що забезпечувало його реалізацію.



Так, в рамках кримінального провадження, співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області спільно з працівниками Луцької місцевої прокуратури та Луцького відділу ГУ НП у Волинській області на підставі ухвал суду провели огляди територій, де зосереджувалася нелегальна діяльність.


Правоохоронці під час обшуку виявили та вилучили більше 20 тонн дизельного пального орієнтовною вартістю 400 тис. грн. та технологічне обладнання,  що забезпечувало його реалізацію.


Наразі проводяться подальші слідчі дії з метою притягнення винних осіб до відповідальності, інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Telegram Channel