Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Юні дзюдоїсти потренувались і відпочили на Світязі

У Шацьку відбувся оздоровчий тренувальний збір з дзюдо

Акція відбулася з метою популяризації здорового способу життя в молодіжному середовищі,  зокрема шляхом проведення спортивно-тренувального збору з дзюдо та проведення  активного дитячого  відпочинку та дозвілля, йдеться на сайті Шацької РДА.
Організатором спортивно-тренувального збору стала  Шацька районна дитячо-молодіжна громадська організація спортивний клуб «Торнадо» (керівник Самолюк Роман Васильович). 



Діти також із великим задоволенням купались в озерах Світязь, Чорне та Люцимер, відвідали музей флори і фауни Шацького лісового коледжу ім.В.Сулька.



З 2 по 12 серпня наші дзюдоїсти демонстрували свої вміння разом з вихованцями інших спортивних клубів.  У тренувальному зборі взяли участь команди  з  Києва СК «Оберіг» (керівник Юрчук Олександр Миколайович),  СК «Лідер» с.Дмитрівка Київської області (керівник Коваль Галина Анатоліївна), СК «Веремчука»  з  Рівного  (керівник Кот Ігор Володимирович). Всього взяло участь близько 100 учасників, в тому числі 30 вихованців  Шацького СК «Торнадо». Юні дзюдоїсти на власному прикладі показали, чому важливо вести здоровий спосіб життя.


Тренування відбувалось не тільки в спортивному залі "Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-гімназії»  смт Шацьк, але й на березі озера Світязь. Спортсмени відпочивали і одночасно удосконалювали свої навички.


Учасники збору також мали цікаву культурно-розважальну програму, адже Шацький район давно всім відомий як озерний край. Діти із великим задоволенням купались в озерах Світязь, Чорне та Люцимер, відвідали музей флори і фауни Шацького лісового коледжу ім.В.Сулька.

Telegram Channel