Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

На «лінії вогню» – трійня!

Неподалік лінії розмежування українські військові медики прийняли важкі пологи

Тарас ГРЕНЬ


Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, через постійні вогневі провокації російських найманців в багатьох прифронтових селах і містечках не лише знищена інфраструктура, алей відсутнє достатнє медичне забезпечення.



Медики зробили все, щоб врятувати життя жінки і її дітей.



Бо керуючись своєю бандитською філософією, адепти «руського міра» в першу чергу беруть на приціли гармат та мінометів лікарні, школи та об’єкти інфраструктури.
Щоб підтримати місцевих мешканців, військовослужбовці Збройних Сил України докладають чимало зусиль. Підвозять воду і продукти. А медики 66-го передового військового госпіталю у складі лікарсько-санітарних бригад виїжджають для обстеження та надання допомоги як військовослужбовцям, так і простим людям. Під час одного з таких виїздів до військових медиків звернулась породілля, у якої передчасно почались складні пологи.


Керівник групи підполковник медичної служби Андрій Кострубський прийняв рішення приймати пологи на місці. Роди виявились складними, адже під серцем жіночка носила трійню. Медики зробили все, щоб врятувати життя жінки і її дітей. Тепер завдяки високому професіоналізму військових лікарів Україна отримала нових патріотів.

Telegram Channel