Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Рівному колишній боєць АТО підірвав гранату в житловому будинку: з'явилися деталі (фото)

Волинь-нова

У Рівному колишній боєць АТО підірвав гранату в житловому будинку: з'явилися деталі (фото)

Ввечері 17 серпня колишній боєць АТО у Рівному підірвав гранату в квартирі житлового будинку. На момент вибуху в квартирі перебувало семеро людей

Як повідомили в поліції, колишній учасник АТО підірвав гранату РГД-5 в квартирі житлового будинку на вулиці Спартака, передає 24 канал. На місці вибуху вилучили запобіжну чеку від ручної гранати та пристрій для її спрацювання. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.



Між учасником АТО та квартирантом, який винаймав помешкання, стався конфлікт. Життя квартиранту врятувало те, що вибухова хвиля пішла вгору, пошкодивши стіни, вікно та майно.



Чоловіком, який підірвав гранату виявився 31-річний житель села Курозвани (Рівненська область). Чоловік служив в АТО та мав при собі посвідчення учасника бойових дій.


За попередньою інформацією, між учасником АТО та квартирантом, який винаймав помешкання, стався конфлікт. Життя квартиранту врятувало те, що вибухова хвиля пішла вгору, пошкодивши стіни, вікно та майно.


Підозрюваного у підриві гранати затримала поліція. Йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавленням волі.

Telegram Channel