Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Відремонтують ще кілька вулиць Луцька

Міська влада реагує на звернення громадян

Нещодавно заступник міського голови Олександр Рачков виступив в ефірі програми “Відкрите місто” на телеканалі “Нова Волинь”, повідомляється на сайті Луцької міськради. Лучани у телефонних дзвінках порушили ряд питань, зокрема, щодо відновлення зовнішнього освітлення та облаштування асфальтного покриття на вулиці Ковельській, ремонту дороги на вулиці Гайдамацькій, пішохідної доріжки біля будинку на бульварі Дружби народів, 11, дорожнього покриття між будинками № 8 і 10 на проспекті Президента Грушевського, тротуару на вулиці Ківерцівська.



Замовлено та виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вулиці Гайдамацької.



Нині департаментом ЖКГ міської ради замовлено та виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вулиці Гайдамацької. Роботи заплановано провести цьогоріч, за умови виділення необхідного фінансування сесією Луцької міської ради на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі.


Окрім цього, проектна організація на замовлення департаменту ЖКГ розробляє проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вулиці Ківерцівської, де передбачено й відновлення тротуару.


Щодо ремонту вулиці Ковельської, то департамент ЖКГ у електронній системі публічних закупівель “ProZorro” оголосив відкриті торги на визначення виконавця робіт з капітального ремонту дорожного покриття. Роботи будуть виконанні цьогоріч. Також уже відновлено зовнішнє освітлення на вулиці Ковельській.


У плані робіт департаменту житлово-комунального господарства на 2017 рік не передбачено робіт з ремонту пішохідної доріжки біля будинку № 11 на бульварі Дружби народів та відновлення дорожнього покриття між будинками № 8 та 10 на проспекті Президента Грушевського.


Крім того, розроблено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт підпірної стінки і сходів між будинками № 8 та 10 на вулиці Прогресу. Роботи уже розпочато і завершити їх планують до 1 вересня.

Telegram Channel