Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

Під час жалобної процесії в Барселоні сталась сутичка

Під час заходу, в якому брали участь сотні людей, зчинилась сутичка між ультраправими та учасниками ходи

Про це повідомило видання "New York Daily", передає 24 канал.



Поліція вчасно відреагувала на порушення правопорядку та зупинила штовханину.



Інцидент стався біля імпровізованого меморіалу. Іспанці масово вийшли на вулиці міст, щоб вшанувати пам'ять загиблих. Сотні людей зібрались на вулиці, де стався наїзд у Барселоні. На жалобний захід прийшли також представники ультраправих угрупувань, які мали із собою антимусульманські плакати.


Одні іспанці пропагували "Зупинимо ісламізацію Європи", інші – "Стоп фашизм". Учасники жалобної ходи почали ображати ультраправих демонстрантів. Як наслідок, зчинилась невелика сутичка.


Поліція вчасно відреагувала на порушення правопорядку та зупинила штовханину. Правоохоронці відсторонили ультраправих учасників ходи від інших. Згодом люди із плакатами покинули вулицю.


Нагадаємо, що 17 серпня одразу у трьох місцях іспанської Каталонії стались зухвалі теракти. Водій фургона на швидкості в'їхав у натовп людей в туристичному районі Барселони. Терорист, який скоїв кривавий наїзд, був серед ймовірних терористів, убитих у Камбрільсі, що за понад сотню кілометрів на південь від Барселони. За останніми даними, кількість жертв зросла до 15 осіб.

Telegram Channel