Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Пропагандистський канал остаточно зник з ефіру

Надалі з новинами ресурсу можна буде ознайомитися лише у соціальних мережах та на сайті

Уночі проти 19 серпня один із найвідоміших пропагандистських телеканалів Life попрощався зі своїми глядачами, повідомляє 24 канал



В останньому своєму сюжеті пропагандисти розповіли про твори відомого російського дитячого письменника Корнія Чуковського.



В останньому своєму сюжеті пропагандисти розповіли про твори відомого російського дитячого письменника Корнія Чуковського.


Далі пішла реклама, а потім з’явилося повідомлення: "Шановні телеглядачі, новини телеканалу Life дивіться в соціальних мережах і на сайті life.ru".


Відео останніх хвилин ефіру рупору пропаганди уже виклали в мережу.


Додамо, що телеканал Life (раніше Life News) уперше вийшов у ефір у 2013 році та став частиною мультимедійного інформаційно-розважального ресурсу створеного на базі сайту LifeNews.ru, який виник у 2009 році та спеціалізувався здебільшого на "жовтих" новинах. У 2016 році сайт LifeNews.ru закрився, а такі проекту холдингу News Mediа, як LifeSports і LifeShowbiz були переведено на сайт Life.ru.


Під час війни на Донбасі телеканал став чи не найпотужнішим рупором пропаганди Кремля. Зокрема, в його ефірі неодноразово прославлялася діяльність вже мертвих терористів "Гіві" та "Мотороли". Крім того, саме журналісти цього мовника сповістили світу про "візитку Яроша".


У зв’язку з цим у 2014 році мовлення телеканалу заборонили на території України.

Telegram Channel