Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Хокеїсти збірної України зізналися в здачі матчу Чемпіонату світу-2017

Українці мали програти збірній Південної Кореї з різницею в дві шайби і більше 

Двоє гравців національної збірної України з хокею «зливали» матч домашнього чемпіонату світу-2017 проти Південної Кореї. Виявилися розписки воротаря Едуарда Захарченко і захисника Володимира Варіводи, які зізналися у скоєному, повідомляє "Главком".



Обидва хокеїста пообіцяли, що повернуть по $30 тис. у разі невиконання ними завдання.



Обидва хокеїста пообіцяли, що повернуть по $30 тис. у разі невиконання ними завдання по досягненню командою фіксованого результату у випадку, якщо збірна України програє команді Південної Кореї з різницею в дві і більше шайби.


Нагадаємо, що поєдинок зі збірною Південної Кореї, який проходив 28 квітня, був останнім для нашої збірної на домашньому чемпіонаті світу-2017 в Дивізіоні ІА. Українці, вже вилетівши в Дивізіон ІВ, в підсумку поступилися корейцям лише в серії булітів (1:2).


Зазначимо, що збірна Південної Кореї вперше в своїй історії вийшла в елітний дивізіон чемпіонату світу з хокею.


Також, як стало відомо, що одним з організаторів злочинної схеми є колишній головний тренер харківського «Витязя» Олексій Лазаренко.


Федерація хокею України повинна прийняти рішення щодо ситуації, що склалася на своєму засіданні, яке відбудеться в понеділок 21 серпня.


Як відомо, збірна України достроково, за тур до кінця чемпіонату світу, позбулася шансів залишитися в другому по силі Дивізіоні 1А, програвши до матчу з Кореєю чотири гри поспіль в основний час.

Telegram Channel