Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Чоловік із ножем напав на перехожих у РФ, 8 поранених

Всі постраждалі були госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості

У російському місті Сургут озброєний ножем невідомий чоловік скоїв напад на перехожих, заподіявши 8 громадянам ножові поранення, передає УНН з посиланням на СК РФ.



Співробітники ППС застосували зброю, в результаті чого нападник був ліквідований.



"19 серпня 2017 близько 11 години 20 хвилин за місцевим часом в місті Сургуті невідомий чоловік, озброєний ножем, рухаючись по центральних вулицях міста, скоїв напад на перехожих, заподіявши 8 громадянам ножові поранення", - йдеться в повідомленні.


Відзначається, що всі постраждалі були госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості.


Крім того, за повідомленням громадян, на місце негайно прибули співробітники ППС, які з метою припинення протиправних дій нападника застосували зброю, в результаті чого нападник був ліквідований.


"За фактом події слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Ханти-Мансійському автономному окрузі - Югрі порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 30 п. "А" ч. 2 ст. 105 КК РФ (замах на вбивство)", - відзначили в СК.


В даний час слідчі і криміналісти регіонального СК Росії працюють на місці події. З'ясовуються обставини, мотиви, а також особу нападника.

Telegram Channel