Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
І знову нульова гра «Динамо». Добре, що хоч нульова нічия…

Волинь-нова

І знову нульова гра «Динамо». Добре, що хоч нульова нічия…

Зате 1:1 «Олександрії» в Білорусі можна сприймати як успіх

Петро ПАС



Ліга Європи‑2018. Плей-оф до групового раунду. «Марітіму» (Португалія) — «Динамо» (Україна) — 0:0.
Виявляється, шоста команда чемпіонату Португалії, яка в міжсезоння продала провідних гравців, — міцний горішок для срібного призера української першості — київського «Динамо». Принаймні, на сонячних пляжах Мадейри наші так і не змогли його розкусити. Добре, що хоч себе не дали «з’їсти».
Але тепер 24 серпня у Києві португальців влаштує і результативна нічия, а в динамівців, як відомо, захист добряче ослабиться на матч-відповідь: не буде Євгена Хачеріді, який учора отримав дві жовті картки, що перетворились на червону (добре, що на 89-й хвилині), і, швидше всього, хорвата Домагойя Віди, який так і мріє одягнути футболку турецького «Бешикташа»…



« Ой, перехвалили ми те київське «Динамо» за перемогу 1:0 над «Шахтарем», і розклеїлось усе в команди Олександра Хацкевича.»



Ой, перехвалили ми те київське «Динамо» за перемогу 1:0 над «Шахтарем», і розклеїлось усе в команди Олександра Хацкевича. Чи нічого й не клеїлось, просто від донеччан тоді відвернулась фортуна?
БАТЕ (Білорусь) — «Олександрія» (Україна) — 1:1 (1:0 — Мірко Іваніч, 8 хв.; 1:1 — Євген Банада, 19).
Зате можна сказати великий респект колективу Володимира Шарана, який привіз в Олександрію з Борисова бойову нічию. І тепер може вдома кістьми лягти, щоб утримати таку бажану нульову нічию. Хоча, треба бути реалістами, наш клуб виглядав слабше у порівнянні з білоруським. Визнає це і тренер українців:
— Ми не настільки хороша команда, як БАТЕ, щоб бути не задоволеними виїзною нічиєю. Вдома також спробуємо знову нав’язати боротьбу, адже в майстерності ми поступаємося. Це видно неозброєним оком. Тому надіюсь на підтримку наших глядачів і самовідданість хлопців на полі, — заявив Шаран.
Гадаємо, Володимир Богданович скаже своїм гравцям (як і Олександр Миколайович), що програвати в рідних стінах та ще у День Незалежності якось негоже. Тож, «Олександріє» і «Динамо», вперед!


 

Telegram Channel