Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Яка вона – «Незалежна– 26»? Сучасна Україна очима волинських митців (ФОТО)

Волинь-нова

Яка вона – «Незалежна– 26»? Сучасна Україна очима волинських митців (ФОТО)

Сьогодні у редакції газети «Волинь-нова» відбулося відкриття патріотичної виставки молодих талановитих художниць із Волині Іванни та Ксенії Дацюк.


Особливий гість заходу –  ветеран АТО, музикант та патріот Василь Корець.



Лариса ЗАНЮК


«Сто кривавих ран України», «Незалежна», «Наші дні», а також серія про мужніх воїнів «Кіборги», «Захисник», «Герой Майдану Василь Мойсей», «Сергій Нігоян» – це роботи, що експонуються. Вони, без перебільшення змусять замислитися кожного. Адже це те, що болить Україні сьогодні.
На відкритті побували заступник голови Волинської облдержадміністрації Світлана Мишковець, народний депутат України V та VІ скликань Володимир Карпук, мама і наставник мисткинь скульптор Ірина Дацюк, керівник капели «Посвіт» Ростислав Кушнірук.
Особливий гість заходу ˜– ветеран АТО, музикант та патріот Василь Корець презентував пісню, створену на війні «Все буде добре: 4.5.0», це пароль про те, що ніч на фронті пройшла спокійно та своєрідний клич для нас мирних жителів, що ми переможемо. Атовець Василь Корець виконав повстанську пісню разом із Ростиславом Кушніруком.
Докладніше про виставку робіт художниць Іванни та Ксенії Дацюків та про активіста Василя Корця читайте у святковому випуску газети «Волинь-нова» 22 серпня.


ФОТО Олександра ДУРМАНЕНКА



Telegram Channel