Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Луцький мер вдвадцяте став донором крові

Волинь-нова

Луцький мер вдвадцяте став донором крові

А ще до доброї справи залучив сина

Програма «Стань донором – подаруй життя!» - соціальний проект пропаганди культури донорства крові та її компонентів серед населення. Адже, як йдеться на сайті програми останніми роками забезпечення медичних закладів та установ компонентами та препаратами крові знизилося.



Дякуємо за чергову здачу крові Борису Струку, який є одним із найактивніших наших донорів, Олександру Помазуну, Ушлову Сергію, а також Богдану Шибі, який мав сьогодні ювілейну, 20 здачу крові з "Краплиною життя"!



На ряду з цим число хворих, що потребують для лікування кров, зростає. Кількість заготовленої крові та її компонентів постійно знижується. Зменшується і чисельність самих донорів. на своїй сторінці у "Фейсбуці" "Краплина життя" чи не щодня публікує ім’я добродійників, які діляться своєю кров’ю заради порятунку життя інших. 


Як виявилося, частим учасником соціального проекту є луцький міський голова 2006–2010 років Богдан Шиба. "Дякуємо за чергову здачу крові Борису Струку, який є одним із найактивніших наших донорів, Олександру Помазуну, Ушлову Сергію, а також Богдану Шибі, який мав сьогодні ювілейну, 20 здачу крові з "Краплиною життя"! Дякуємо за здачу і бажаємо здоров'я!!!" - йдеться у дописі в соціальній мережі. Крім того, днями донором крові став і син екс-очільника міста - Павло Шиба.


"Маємо чергову здачу крові! Дякуємо Опалко Владиславу та Шибі Павлу, який наслідує гарні донорські традиції свого батька Богдана Шиби!", - повідомили на сторінці "Краплина життя" у "Фейбуці". 

Telegram Channel