Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Ковельчани зустрінуться з режисером й акторами  стрічки «Червоний»

Волинь-нова

Ковельчани зустрінуться з режисером й акторами стрічки «Червоний»

У місті залізничників творці фільму будуть 24 серпня 2017 року, в день всеукраїнської прем'єри

24.08.2017 запрошуємо наших глядачів в день всеукраїнської прем'єри на показ фільму "Червоний". Перед показом - вступне слово творців фільму. Захід відбудеться у Ковелі на б-р Лесі Українки, 11-а (5-ий поверх ТРЦ "Акцент").



Роман "Червоний", книга відзначена конкурсом "Коронація слова" як кращий історичний роман.



Після сеансу відбудеться обговорення, фото- та автографсессії. Склад творчої групи: режисер Заза Буадзе, актори Миколи Береза та Олександр Мавріц, продюсери Володимир Філіпов та Андрій Суярко. "Запрошуємо глядачів, пресу. Збір на 13.30 год, початок сеансу 14.00год, обговорення о 16.00 годині", - повідомили творці фільму на сторінці у "Фейсбуці". 
Роман "Червоний", книга відзначена конкурсом "Коронація слова" як кращий історичний роман. Разом з творчою групою фільму до нас приїде автор книги та автор сценарію Кокотюха Андрій !!! Ви зможете поспілкуватися з ним наживо та придбати книгу з автографом !!!
Історичний екшн оповідає про події 1947року. У страшну м’ясорубку сталінських таборів потрапляє воїн УПА Данило Червоний, де мусить пройти крізь пекло і нелюдські умови каторги, переслідування кримінальних ватажків, підлість, зраду і відчай. Данило знаходить в собі сили протистояти репресіям начальника табору і робить відчайдушну спробу вирватися на волю, піднявши перше повстання у таборі. Вікове обмеження 12+

Telegram Channel