Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Четверо діток волинського героя відпочили у польській родині (Фото)

Волинь-нова

Четверо діток волинського героя відпочили у польській родині (Фото)

Родина Небесного Легіону Волині – Тетяна Рупа з чотирма дітками: Альберт (10), Христина (9), Артур (6,5) і Кароліна (4) повернулась з Познані. Їхній батько, військовослужбовець 24-ї бригади Віктор Рупа загинув восени 2016 року, захищаючи на Сході територіальну цілісність України

Як повідомив Руслан Теліпський на своїй сторінці у "Фейсбуці", діти вперше побували за кордоном, вони перебувають на 7-му небі від усього побаченого, а також від теплого і щирого прийому родини Хранюк з однодумцями!



В оранжереї вони бачили цікаві рослини і годували незабутньої краси рибок!



"Смаколики, польська традиційна кухня і дитячі атракціони не пройшли осторонь дитячих втіх! Здійснилась мрія малят побувати і в зоопарку та покататись на паровозику! В оранжереї вони бачили цікаві рослини і годували незабутньої краси рибок! Окремою атракцією для дітей стало пересування містом на справжніх і охайних трамваях. Вперше в життя зблизька побачили на летовищі «залізних птахів», найбільше свої емоцій не приховував радісний Артур. Сподіваємось, що в наступному році до них прийде досвід ще й політати аналогічним літачком у якісь теплі краї! Хлопці відчули себе справжніми фанатами футболу, вболіваючи на стадіоні за місцеву команду «Лєх», а дівчат тішили краєвиди Мальти – саме таку назву має місцеве озеро, що можна об’їхати довкола на ровері. Дитячі майданчики, Авапарк з якого Кароліну ледь забрали, «спацеркі старувкою» (гуляння у старій частині міста) і в замку, приємні знайомства – все це також залишить приємний слід у їхній пам’яті", - розповів Руслан Теліпський.


Анна Хранюк, яка прийняла до себе родину зазначила: "Нам колись допомагали Добрі Люди. Добро передається також в генах. Вірю, що діти яким ми даємо трошки радості колись стануть добрими людьми, дорослими які будуватимуть щасливу країну Україну".







 

Telegram Channel