Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

На дорогій іномарці приїхали в село по мак

Жителі Новошина Долинського району Івано-Франківської області повідомили правоохоронців, що двоє невідомих чоловіків щось шукають на їхніх городах

Поліцейські виїхали на місце події, але зловмисники саме вирушили у напрямку райцентру, де їх затримали на одній із вулиць міста Долина.



Всередині пакету, що викинув 36-річний долинянин, виявили коробки з рослинами маку, які вилучили та направили на експертизу.



Для з’ясування обставин події їм запропонували проїхати до відділення поліції, на що обидва погодилися.


Біля приміщення поліції один із чоловіків вийняв із салону легковика білий поліетиленовий пакет та кинув його під автомобіль. Всередині пакету, що викинув 36-річний долинянин, виявили коробки з рослинами маку, які вилучили та направили на експертизу.


Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення придбання зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство, повідомляє сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Telegram Channel