Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Просто зараз у центрі Рівного – безплатна «Ковбаса»

Виступ канадського гурту розпочався о 17 годині на літній естраді у міському парку імені Шевченка

Назва гурту «Кубасонікс» означає слова «ковбаса» в англо-канадській вимові. Гурту понад 20 років. Він вирізняється унікальними інтерпретаціями українських мелодій і шалено-енергійним стилем,  який називає «speed folk».



Назва гурту «Кубасонікс» означає слова «ковбаса» в англо-канадській вимові.



«Кубасонікс» випустив п'ять компакт-дисків і зіграв безліч концертів в Канаді, Україні і на Карибських островах. «Кубасонікс» можна часто почути на радіо, побачити на телебаченні та у фільмах. 


Лідер гурту Браян Черевик є представником четвертого покоління українсько-канадських музикантів в своїй родині. Його предки вихідці з Борщівського району на Тернопільщині, які оселилися в західній Канаді понад сотню років тому. До складу «Кубасонікс» входять також донька Браяна Черевика скрипалька-віртуоз Марія, син Джейкоб, який грає на ударних інструментах, а також гітарист Деррен Браун і контрабасист Мет Гендер. 


«Кубасонікс» вважає своєю місією популяризувати українську музику поза українськими діаспорними спільнотами.


Виступатиме канадський гурт сьогодні о 17 годині на літній естраді у міському парку імені Шевченка у Рівному. Робитиме це в межах фестивалю «Рівне. Літо. Музика», повідомляє РадіоТрек.

Telegram Channel