Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Головному митнику Волині «шиють» зловживання у 300 000 гривень

Волинь-нова

Головному митнику Волині «шиють» зловживання у 300 000 гривень

Натомість сам Віктор Кривіцький обіцяє гучне викриття «брудного спектаклю» проти нього

Ірина ПАСІЧНИК


Заступник прокурора області Сергій Єфремов на брифінгу повідомив, що керівнику Волинської митниці оголошено підозру за двома статтями: про отримання неправомірної вигоди та зловживання службовим становищем, що заподіяло збитки бюджету у вигляді ненадходження митних платежів на суму 300 тисяч гривень. Щодо хабарів, то за даними прокуратури, було два епізоди: в першому з них інспектори митниці отримали «мзду» у розмірі 50 євро, в другому – 50 доларів. Заробленим вони нібито поділились із керівником митниці. Проте, чи вилучали у Кривіцького помічені купюри, Сергій Єфремов не повідомив, бо інформація становить таємницю слідства.



Луцький міськрайонний суд випустив Віктора Кривіцького під особисте зобов’язання, хоч прокуратура вимагала 60 діб у сізо.



Після затримання очільника Волинської митниці мали помістити в ізолятор тимчасового тримання, але через погіршення стану здоров’я він перебуває у лікарні. Луцький міськрайонний суд випустив Віктора Кривіцького під особисте зобов’язання, хоч прокуратура вимагала 60 діб у сізо. Очільник Волинської митниці повинен прибувати за викликами до слідчого, суду, а також здати свій закордонний паспорт.
До речі, сам Віктор Кривіцький вважає, що мимоволі став дійовою особою театру абсурду. «По–перше, щиро вітаю і дякую всім, хто ділом чи словом підтримав мене у ці дні. По–друге, вважаю, що у запропонованому мені сценарії зовсім не місце християнським милосердю та всепрощенню. Режисери цього театру мають відповісти за фальсифікації та інсинуації, з якими б «благими намірами» вони не робились. Ще лише трішки терпіння, і я розкрию лаштунки цього брудного спектаклю, що триває уже близько року», – написав він у «Фейсбуці».


 

Telegram Channel