Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Підприємців попросили святково оформити вітрини

Волинь-нова

Підприємців попросили святково оформити вітрини

Давайте разом дбати про добробут свого міста, як кожний хороший господар дбає про свою оселю

У зв’язку із наближенням 26-ї річниці Незалежності України, Дня Державного прапора України та Дня міста департамент муніципальної варти звернувся до суб’єктів господарювання, власників об’єктів 



Підприємців просять забезпечити святкове оформлення вітрин, входів, вивісок, на клумбах, квітниках тощо, вивісити Державний прапор України 23-24 та 25-го серпня.



ресторанного господарства та сфери послуг, керівників установ, підприємств та організацій, з проханням посприяти у формуванні позитивного іміджу Луцька. 


Підприємців просять  забезпечити святкове оформлення вітрин, входів, вивісок, на клумбах, квітниках тощо, вивісити Державний прапор України 23-24 та 25-го серпня.
Водночас муніципали нагадали про необхідність приведення до належного вигляду та утримання власних, прилеглих та закріплених територій відповідно до Правил благоустрою міста.
Місто Луцьк є стародавнім, європейським містом, куди приїздять гості з усієї України та світу, тут є що показати і куди піти. Давайте разом дбати про добробут свого міста, як кожний хороший господар дбає про свою оселю.


Крім того, міська влада звернулася і до голів ОСББ, нагадавши про необхідність приведення до належного санітарного стану прибудинкових територій.

Telegram Channel