Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Американець 6 тижнів учився «виживати» в Україні - ловив жаб, копав колодязь і продавав кукурудзу (Відео)

Волинь-нова

Американець 6 тижнів учився «виживати» в Україні - ловив жаб, копав колодязь і продавав кукурудзу (Відео)

40-річний журналіст Пітер Сантенелло з Сан-Франциско оселився у сім’ї переселенців з Донбасу, які живуть під Бердянськом

Подружжя Ганни і Валерія разом із трьома дітьми переїхали з Авдіївки. Американець вирішив випробувати себе у сільському господарстві і подивитися, як живуть люди в українських селах. Тому попросив залучати його до будь-якої роботи. Із собою взяв зошит, куди скрупульозно записував слова і фрази, а з молодшим сином, якому 2,5 року, дивився мультики, щоб вивчити мову.  Пітер не цурався ніякої роботи: копав картоплю, косив бур’ян, годував кіз та гусей і навіть з господарем копав криницю. Усі пригоди в Україні Пітер знімав і розміщував на YouTube-каналі. Там можна побачити, як американець подорожує в плацкартному вагоні з Києва до Бердянська, купається у ванні, разом із дітьми ходить полювати на жаб і продає гарячу кукурудзу на морському узбережжі. «Це мав би бути веселий і легкий досвід, – говорить на відео Пітер. – Але насправді життя в Україні виявилося важким, хоч і цікавим», – каже мандрівник.


"Життя в Україні - це повна протилежність тому, як я живу в Сан-Франциско", - зазначає Пітер Сантенелло з Сан-Франциско.


Telegram Channel