Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Начальник Департаменту поліції охорони погорів на хабарі у 96 тисяч гривень

Волинь-нова

Начальник Департаменту поліції охорони погорів на хабарі у 96 тисяч гривень

Генеральна прокуратура спільно зі Службою безпеки України у вівторок, 22 серпня, затримала під час отримання неправомірної вигоди Сергія Будника

За версією слідства, посадовець через посередника вимагав від киянина щомісячну данину в сумі понад 80 тис. грн за надання послуг з фізичної охорони. Про це пише "Новое время".



Правоохоронця та посередника затримано під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 96 тис. грн, а всього з червня поточного року ним отримано більше 170 тис. грн



"Правоохоронця та посередника затримано під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 96 тис. грн, а всього з червня поточного року ним отримано більше 170 тис. грн", - йдеться в заяві ГПУ. 


За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (вимагання службовою особою хабара з погрозою вчинення або невчинення з використанням влади чи службового становища дій).


Згідно з даними на сайті Нацполіції, Департамент поліції охорони очолює Сергій Будник.


Нагадаємо, що  27 липня затримали на вимаганні хабара у понад 1,5 млн грн заступника керівника ГО Цивільний корпус Азов Бржезинського та помічника заступника глави МВС України Іваштенко.

Telegram Channel