Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Володимир Гунчик: будинок для військових має бути завершений до жовтня

Волинь-нова

Володимир Гунчик: будинок для військових має бути завершений до жовтня

Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області відвідав з робочим візитом казарму танкового батальйону 14-ї ОМБ та ділянку, де ведеться будівництво 44 квартирного будинку

Не вперше побував Володимир Гунчик на будівельному майданчику у Володимирі-Волинському, де зводять будинок для військових на 44 квартири. Ще під час попередньої виїзної наради спільно із Володимир-Волинським міським головою Петром Саганюком визначили дату завершення об’єкта – осінь 2017-го, найкраще – до свята Покрови. Нині ж повторили умовний дедлайн. Про цей повідомила прес-служба Волинської ОДА.



Наші танкісти вкотре довели на змаганнях, що вони – кращі, – підкреслив Володимир Гунчик. – Тому для влади справа честі відремонтувати для них казарму.



Разом із тим багато говорили про проблеми. Мовляв, якщо забудовник не може вирішити якісь моменти, що стають перепоною, влада активно долучиться.


– Будинок має бути завершений. Кажіть – допоможемо! – висловив позицію голова облдержадміністрації.


На 14 вересня цього року призначили ще одну, але вже розширену нараду, під час якої детально обговорять усі моменти, пов’язані із завершення будівництва багатоповерхівки для військових.


Володимир Гунчик у Володимирі-Волинському відвідав казарми танкового батальйону. Приміщення ремонтують капітально. Допомагають усі: волонтери, лісівники, влада, а також будівельні організації.


– Наші танкісти вкотре довели на змаганнях, що вони – кращі, – підкреслив Володимир Гунчик. – Тому для влади справа честі відремонтувати для них казарму.


Разом із тим, обговорили, що зроблено загалом у військовому містечку. Набрали ряд питань в контексті допомоги. Також попередньо напрацювали концепцію подальшого відновлення казарм (а їх іще чотири). Зійшлися на думці, що, ймовірно, ліпше будувати нові приміщення, аніж ремонтувати ті, які вже простояли понад сто років.

Telegram Channel