Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Наймолодший керівник у Луцькому районі працює в СГПП «Рать»

Молодому спеціалісту СГПП «Рать» Андрієві Денисюку лише 22 роки, але він вже працює головним механіком із експлуатації автотракторного парку.

Світлана ЗОЗУЛЯ


Цьогоріч Андрій закінчив Луцький національний технічний університет, здобувши спеціальність інженера. Ще під час навчання в технічному коледжі цього ВУЗу, він проходив практику у вищезгаданому господарстві, і його керівник Віктор Шумський запропонував юнакові тут працювати. Спершу — на комбайні, потім — на вантажному автомобілі. І вже півтора року Андрій відповідає за ремонт техніки в автотракторному парку, де працюють близько 200 чоловік.



Андрію Денисюку лише 22, а він вже головний механік!



— В основному, це — старші люди, але наш директор дуже поважає і молодь, яка тягнеться до сільського господарства, надає усі умови для комфортної праці та нормальну зарплату, - каже молодий фахівець.
Робочий день Андрія починається з роздачі нарядів. Майстрам потрібно дати роботу. Сам він рідко займається ремонтами, хіба якщо терміново потрібно. До слова, його дідусь — тракторист. Батько — Михайло Петрович — працює водієм. Отож, хлопцеві було від кого успадкувати любов до техніки.

Telegram Channel