Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик побував у Локачинському районі

У рамках чергової робочої поїздки у райони голова облдержадміністрації Володимир Гунчик побував на теренах Локачинського району. Відповідно до графіка провів особистий прийом громадян. Окрім того, побував у кількох тамтешніх закладах освіти та оглянув, із чим зустрічатимуть старт нового навчального року на Локачинщині.

Як повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації Володимир Гунчик відвідав село Крухиничі, де фактично завершили реконструкцію дошкільної установи «Зернятко». Старе колгоспне приміщення капітально відремонтували й відтепер село матиме повноцінний садок, а не групу з короткотерміновим перебуванням і без харчування, як було донині. Поспілкувався Володимир Гунчик і з керівництвом школи– гімназії, що в самих Локачах.



Голова облдержадміністрації оглянув реконструйовані об'єкти та провів прийом громадян.



На його думку, заклад потрібно реорганізовувати в опорну школа. Тим паче, що потужності дозволяють – у закладі на тисячу осіб навчається лише 500. Між тим гімназію у 2017– му визнано кращою школою на Волині серед закладів районного рівня. Стратегію розвитку закладу керівник викладе найближчим часом на рівні області – на великій освітянській нараді, що пройде за участі голови облдержадміністрації й де обговорюватимуть нагальні й важливі проблеми галузі. Поміж спілкуванням Володимир Гунчик оглянув стан закладу й спільно з районним керівництвом напрацювали попередній план дій щодо ремонту даху та впровадження енергоощадних технологій. По обіді ж голова облдержадміністрації провів прийом громадян. Цього разу заявників було небагато, одначе – з важливими питаннями. Щоправда такими, вирішення котрих – у компетенції місцевого самоврядування. Частина стосувалася земельних відносин. Частина – ремонту доріг.

Telegram Channel