Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У небі над Ковелем помітили ворожий безпілотник

Волинь-нова

У небі над Ковелем помітили ворожий безпілотник

На заході нашої країни зафіксували рух безпілотників типу «Орлан» російського виробництва

На території Волинської області, над містом Ковель були зафіксовані безпілотники виробництва Російської Федерації. Про це заявив народний депутат Артем Вітко в ефірі Еспресо.TV, пише Грушевського,5.



А Ковель - це вузлова станція переміщення сил і засобів. Плюс у Володимирі-Волинському було створено новий підрозділ протиповітряної оборони. Вони ведуть розвідку, плюс радіоелектронну розвідку на території нашої країни



«За останньою розвідувальною інформацією, на заході нашої країни зафіксували рух безпілотників типу «Орлан» російського виробництва. Помічені вони були безпосередньо над Ковелем. А Ковель - це вузлова станція переміщення сил і засобів. Плюс у Володимирі-Волинському було створено новий підрозділ протиповітряної оборони. Вони ведуть розвідку, плюс радіоелектронну розвідку на території нашої країни», - зазначив народний депутат на своїй сторінці у "Фейсбуці".


Вітко зазначив, що якби радіоелектронна розвідка велася на території колишнього Радянського Союзу, то це було б автоматичним оголошенням війни. «Якби радіоелектронна розвідка велася на території колишнього Радянського Союзу, то для радянської влади це було б автоматичним оголошенням війни», - сказав він.


Крім того, Вітко зазначив необхідність швидкої реакції української влади на спільні військові навчання Республіки Білорусь та Росії, в яких буде задіяно 13 тисяч військових та 680 одиниць техніки.


«Необхідно провести аналогічні військові навчання, а не чекати, поки російські безпілотники літатимуть над нашою країною.  Це буде правильною реакцією української влади на російсько-білоруські навчання «Захід-2017», - заявив він.


 

Telegram Channel