Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку поліція дарувала малечі сині та жовті повітряні кульки (фото)

Волинь-нова

У Луцьку поліція дарувала малечі сині та жовті повітряні кульки (фото)

У такий спосіб відзначали День Державного Прапора

Сьогодні в Луцьку на Театральному майдані співробітники сектору ювенальної превенції поліції Волинської області провели профілактичну акцію «Поліція для дітей». Правоохоронці подарували дітям синьо-жовті кульки, а батькам розповіли про обов’язки щодо виховання та розвитку дитини, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.



Правоохоронці подарували дітям синьо-жовті кульки, а батькам розповіли про обов’язки щодо виховання та розвитку дитини.



«Сімейний кодекс України чітко визначає обов’язки батьків щодо виховання та розвитку дітей. Зокрема, батьки зобов’язанні виховувати дитину в дусі поваги до прав та свобод інших людей, любові до своєї сім’ї та родини, свого народу, Батьківщини, піклуватися про здоров’я, фізичний, духовний та моральний розвиток дитини. У цей особливий для кожного з нас день – День Державного Прапора України ми вирішили нагадати батькам про їх обов’язки та привітати дітей зі святом», – зазначила Інна Остапович, начальник сектору ювенальної превенції ГУНП в області.


Поліцейські поділилися з батьками також порадами як навчити дитину ліпше поводитися, дотримуватися розпорядку дня, подарували інформаційні листівки «10 кроків до вдосконалення батьківства». Дітей зі святом правоохоронці привітали синьо-жовтими повітряними кульками.


Нагадаємо, що за невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей передбачена адміністративна відповідальність за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Telegram Channel