Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

Дубль Антона Котляра виводить збірну України у чвертьфінал Універсіади!

Гравець рівненського «Вереса» забив обидва голи у ворота Аргентини!

Україна – Аргентина – 2:1 (Котляр (16, 58) – Барб`єрі (47))


Всесвітня Універсіада. Група D. 23 серпня 2017 року. Hsinchu County
Арбітр: Аммар Манфудх (Бруней).



Вже за два дні, 25-го серпня, у чвертьфіналі Універсіади студентська збірна України зіграє проти французів.



Два голи півзахисника рівненського «Вереса» Антона Котляра у ворота збірної Аргентини вивели студентську збірну України до чвертьфіналу Всесвітньої Універсіади, що триває у Тайбеї! Про це повідомляє офіційний сайт Рівненського клубу.


Після поразки у другому турі групового етапу Універсіади від команди Південної Кореї – 0:5, українців у заключній грі влаштовувала лише перемога над аргентинцями. Крім того, команда Анатолія Бузника мала очікувати осічки корейців у паралельному поєдинку проти збірної ПАР.


Свою задачу студентська збірна України виконала з успіхом. Завдяки двом точним ударам гравця рівненського «Вереса» Антона Котляра, який відзначився у кожному з таймів.


У паралельному матчі групи D команда Південної Кореї за п`ять хвилин до фінального свистка втратила перемогу над південноафриканцями – 2:2. Таким чином українці вийшли до чвертьфіналу Універсіади навіть з першого місця.


Вже за два дні, 25-го серпня, у чвертьфіналі Універсіади студентська збірна України зіграє проти французів. Матч розпочнеться о 19:30 за місцевим часом.

Telegram Channel