Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У переддень Дня Незалежності рівненські рятувальники «рубалися» у футбол

Волинь-нова

У переддень Дня Незалежності рівненські рятувальники «рубалися» у футбол

В запеклій боротьбі перше місце виборола збірна 3-го караулу

23 серпня з нагоди відзначення 26-ї річниці Дня Незалежності Україні в 2-му державному пожежно-рятувальному загоні Головного управління ДСНС України у Рівненській області відбулися змагання з міні-футболу.



У змаганнях взяли участь п’ять команд: чотири збірних команд чергових караулів 22-ї державної пожежно-рятувальної частини та 23-ї державної пожежно-рятувальної частини та команда офіцерів 2-го державного пожежно-рятувального загону.



У змаганнях взяли участь п’ять команд: чотири збірних команд чергових караулів 22-ї державної пожежно-рятувальної частини та 23-ї державної пожежно-рятувальної частини та команда офіцерів 2-го державного пожежно-рятувального загону. Метою проведеного заходу було відзначення Дня незалежності України та популяризація спорту і здорового способу життя.


В запеклій боротьбі перше місце виборола збірна 3-го караулу. Другу сходинку посіли рятувальники 1-го караулу. Третім призером стала команда 2-го караулу. По завершені змагань всі команди були нагороджені грамотами.

Telegram Channel