Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Комзюка — на Шахова, волинську юнь — на бразильців?

Волинь-нова

Комзюка — на Шахова, волинську юнь — на бразильців?

«Волинь» здобуває другу перемогу в першості, проте ситуація навколо клубу все більше заплутується

Сергій ХОМІНСЬКИЙ



Чемпіонат України з футболу, Перша ліга.
8 тур. «Волинь» (Луцьк) — ПФК «Суми» (Суми) — 1:0 (Владислав Шаповал, 75 хв., з пенальті).
25 серпня. Луцьк. Стадіон «Авангард». 2500 глядачів. Головний суддя Віктор Арановський (Київ).
Ще 19 серпня на програний матч сьомого туру 0:1 «Нафтовику-Укрнафті» лучан виводив головний тренер Ярослав Комзюк. А вже за шість днів — на поєдинок восьмого туру з ПФК «Суми» — «Волинь» вивів виконувач обов’язків головного тренера Альберт Шахов.



Ви знаєте, яка ситуація склалася, та хлопці не опустили руки і сьогодні показали, що «Волинь» — це характер, мужність і сміливість. «Волинь» — це футбол.



Тим часом офіційний сайт клубу навіть не спромігся хоч якось пояснити цю ситуацію. Лишень коли вже про відхід Комзюка усі знали з чуток, його фотографію тишком-нишком прибрали з розділу «Тренери», а Шахова підписали «в. о. головного»…
Можна припустити, що цю ситуацію спричинила кимось неочікувана відвертість Ярослава Комзюка на післяматчевій прес-конференції в Охтирці. Після програного 0:1 поєдинку тоді ще наставник лучан «зухвало» заявив: якщо клуб ставить перед собою хоча б якісь цілі — йому взимку конче потрібне підсилення…
Хай там як, а дебют Шахова вийшов переможним. У другій половині другого тайму Андрій Ляшенко заробив пенальті, який упевнено реалізував Владислав Шаповал.
Завдяки другій у сезоні перемозі лучани піднялися в турнірній таблиці відразу на кілька позицій (із 16-го місця — на 12—13-те).
А вчора ввечері в рамках дев’ятого туру «Волинь» у Кременчуці зустрічалася з місцевим «Кременем». У попередньому — восьмому — турі кременчуцький клуб створив справжню сенсацію. Посідаючи перед матчем останнє — 18-те — місце, «Кремінь» спромігся на виїзді обіграти харківський «Геліос», який ішов другим! Цікаво, що напередодні матчу з лучанами кременчуківці активно обговорювали можливе підсилення «Волині»… цілою групою маловідомих бразильців, які буцімто перебувають у Луцьку «на оглядинах».
P. S. А матч «Кремінь» — «Волинь» завершився з рахунком — ???…



За воротами
Альберт ШАХОВ, в. о. Головного тренера «Волині»:
«Єдине, що я хочу зараз сказати, — слова вдячності хлопцям. Ви знаєте, яка ситуація склалася, та хлопці не опустили руки і сьогодні показали, що «Волинь» — це характер, мужність і сміливість. «Волинь» — це футбол».


Усі результати 8-го туру: «Балкани» — «Авангард» — 0:1; «Геліос» — «Кремінь» — 0:1; «Волинь» — ПФК «Суми» — 1:0; «Рух» — «Черкаський Дніпро» — 0:1; «Гірник-Спорт» — «Арсенал» — 1:3; ФК «Полтава» — «Нафтовик–Укрнафта» — 2:2; «Десна» — «Жемчужина» — 3:1; «Інгулець» — «Оболонь–Бровар» — 0:0; «Колос» — МФК «Миколаїв» — 2:2.


Telegram Channel