Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
А мене знайшли... у джерелі Святої Анни!

Волинь-нова

А мене знайшли... у джерелі Святої Анни!

Після минулорічної посухи й обміління ця чудотворна купіль, що в Дубенському районі на Рівненщині, знову повноводна. Джерело, яке сюди стікає, оновилось і забило на повну силу. До намоленого місця в селі Онишківці продовжують з’їжджатись тисячі паломників із різних регіонів країни і з–за кордону. Люди вірять, що тут є шанс позбавитися від безпліддя і тяжких хвороб, з якими не може впоратись медицина

Валентин СТАВСЬКИЙ



Нині рівень води сягає півтора метра, температура, як і раніше, не піднімається вище 5градусів. Тож паломники–купельники після занурення відчувають значне фізичне і душевше полегшення. Монахині і віряни цю воду вважають цілющою. Періодично відбирають її на хімічний аналіз, щоб прослідкувати, чи нічого не змінюється.



Найближчим часом планують видати книгу про зцілення після молитви та купання. Серед тих, хто відчув полегшення, чи не найбільше записів з приводу безпліддя.



— Ці аналізи показали, що вода має великий вміст кремнію і срібла, — говорить насельниця скита Праведної Анни монахиня Рахіль.
— Чистоти воді додає величезний крейдяний пласт, через який пробивається джерело Святої Анни, — підтверджує професор Національного університету водного господарства і природокористування доктор технічних наук Микола Хлапук. — Воно профільтровується крізь горизонт, який сам по собі чистий і який створює структуровану воду, корисну за всіма показниками.
У монашому скиті, що поблизу джерела, найближчим часом планують видати книгу про зцілення після молитви та купання. Серед тих, хто відчув полегшення, чи не найбільше записів з приводу безпліддя. До слова, зараз в Онишківцях монахині облаштовують ще джерело Троїцьке, що в лісі за півкілометра від скита. Насельниці запевняють, що воно має не менш цілющі властивості, ніж купіль Святої Анни.

Telegram Channel