Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Мірча Луческу: «Я не хотів би грати проти України» (НАШЕ ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Волинь-нова

Мірча Луческу: «Я не хотів би грати проти України» (НАШЕ ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Сьогодні в Харкові відбудеться один із ключових поєдинків нашої національної збірної у рамках відбору до Чемпіонату світу-2018 – проти команди Туреччини, яку нещодавно очолив екс-тренер донецького «Шахтаря»

Петро ПАС


– Я не хотів би грати цей матч. Горджусь тим, що бачу в українській команді одразу вісьмох гравців «Шахтаря». А ще бачу в цій збірній свій стиль гри і той фундамент, який я заклав. Коли приїхав в Україну, всі грали з ліберо, як «Динамо» Лобановського. Сходження «Шахтаря» стало прикладом для всіх, що можна грати видовищно, активно і продуктивно. Знаю, в суботу нам протистоятиме добре організована команда, яка буде краще підготовлена фізично, ніж у першому матчі Туреччина – Україна (він завершився внічию 2:2. – Авт.)…


Дивимось найцікавіші фрагменти цього матчу – https://www.youtube.com/watch?v=DVTvUkIGPYk :



І 40 тисяч уболівальників у Харкові гнатимуть українців уперед за перемогою. Проте ми до цього готові. Більше того – вони нас не знають, а ми їх знаємо дуже добре.



«У збірній України свій стиль гри і той фундамент, який я заклав».



Україна – хороша команда, але в Туреччини є свої козирі, які обов’язково використаємо, – заявив напередодні 72-річний румунський спеціаліст Мірча Луческу, який 8 разів вигравав із донецьким «Шахтарем» чемпіонат України і став володарем Кубка УЄФА-2009.


Тим часом головний тренер збірної України 41-річний Андрій Шевченко довірив напад команди №1 країни лише київським динамівцям і повернув до її складу 30-річного захисника Євгена Хачеріді, який не грав за збірну з часів Євро-2016. Отримав шанс дебютувати за збірну в офіційних матчах і 23-річний хавбек леверкузенського «Байєра» Владлен Юрченко.


Отож, на кого розраховує тренер Шева у двох найближчих матчах кваліфікації до Чемпіонату світу-2018 проти Туреччини та Ісландії:


воротарі: Андрій П’ятов («Шахтар»), Максим Коваль («Динамо»), Андрій Лунін («Зоря»);


захисники: Ярослав Ракицький, Богдан Бутко, Сергій Кривцов, Іван Ордець (усі – «Шахтар»), Євген Хачеріді, Микола Морозюк (обоє – «Динамо»), Едуард Соболь («Славія» Прага, Чехія), Микола Матвієнко («Ворскла»);


півзахисники: Андрій Ярмоленко («Боруссія», Німеччина), Денис Гармаш, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук (усі – «Динамо»), Тарас Степаненко, Віктор Коваленко (обоє – «Шахтар»), Руслан Ротань («Славія» Прага, Чехія), Євген Коноплянка («Шальке», Німеччина), Євген Шахов (ПАОК, Греція), Руслан Малиновський («Генк», Бельгія), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), Владлен Юрченко («Байєр», Німеччина);


нападники: Артем Кравець, Артем Бєсєдін (двоє із «Динамо»).


А зараз пропонуємо наше відеоопитування уболівальників на матч Україна – Туреччина (бліц провели Олег КРИШТОФ і Олександр ПІЛЮК) – https://www.youtube.com/watch?v=ppHxIDJa2OM :



Пряма трансляція сьогоднішнього матчу Україна – Туреччина о 21:45 на телеканалі «Україна». Зустріч 5 вересня (вівторок) проти Ісландії також на цьому каналі у цей же час.


Ось як на сьогоднішній день виглядає турнірна таблиця в нашій групі:


Telegram Channel