Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Альберт ШАХОВ: «Ти їх похвалиш сьогодні — вони завтра перестануть грати у футбол»

Волинь-нова

Альберт ШАХОВ: «Ти їх похвалиш сьогодні — вони завтра перестануть грати у футбол»

«Волинь» здобуває перемогу в третьому поспіль домашньому поєдинку

Сергій ХОМІНСЬКИЙ



Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 10 тур. «Волинь» (Луцьк) — «Оболонь–Бровар» (Київ) — 2:0 (1:0 – Владислав Шаповал, 35 хв., з пенальті; 2:0 – Ярослав Кінаш, 53 хв.).
4 вересня 2017 року. Луцьк. Стадіон «Авангард». 950 глядачів. Головний суддя Віталій Маляр (Хмельницький).



Кращого повернення до рідної команди для Ярослава Кінаша важко уявити – по грі, по самовіддачі.



Після невдачі у попередньому турі в матчі проти «Кременя» із Кременчука (1:3) наша команда опустилася аж на 16-у сходинку в чемпіонаті, де змагаються 18 команд. Для вчорашнього учасника прем’єр-ліги це був просто ганебний показник.
На щастя, у матчі з «броварями» волиняни змогли дещо підправити цю прикру ситуацію. Наші завдяки гарматному удару з пенальті 22–річного Владислава Шаповала (оце так удар у хлопця!) і вмінню досвідченого 29–річного Ярослава Кінаша (який «дебютував» після повернення у Луцьк) опинятися в потрібному місці в потрібний час відсвяткували таку бажану вікторію. До речі, третю поспіль у домашніх поєдинках.
Після 10 матчів в активі луцької «Волині»
10 очок і 12-е місце в чемпіонаті.
У неділю, 10 вересня, о 18.00 лучани гратимуть на виїзді з МФК «Миколаїв».
Усі результати 10-го туру: «Гірник–Спорт» — «Нафтовик–Укрнафта» — 0:0; «Балкани» — «Арсенал» –1:3; «Рух» — ПФК «Суми» — 0:1; «Авангард» — «Жемчужина» — 6:2; ФК «Полтава» — «Кремінь» — 2:0; «Колос» — «Інгулець» –1:0; «Десна» — «Черкаський Дніпро» — 3:0; «Геліос» — МФК «Миколаїв» — 3:1; «Волинь» — «Оболонь–Бровар» — 2:0.



За воротами
Альберт ШАХОВ, в. о. головного тренера луцької «Волині»:
«Насамперед я повинен подякувати своїм хлопцям. Вони віддали всі сили, боролися. Але зараз таке покоління, що ти їх похвалиш сьогодні — вони завтра перестануть грати у футбол… Відомо, що всі перемоги — результат хорошої роботи на тренуваннях. Ми на цьому тижні зробили певні висновки. Перш за все у відношенні до справи, і тому
сьогодні вийшов закономірний результат.
Кращого повернення до рідної команди для Ярослава Кінаша важко уявити — по грі, по самовіддачі. Найголовніше те, що приніс команді перемогу. Тому тільки подякувати залишається».


Telegram Channel